Последно

Вижте какво е било предсмъртното желание на Георги Илиев!

Мая Илиева изпълни предсмъртното му желание

На 25 август 2005 година Жоро Илиев бе показно убит пред любимото си заведение в курортен комплекс Слънчев бряг. Преди няколко седмици информационна агенция „Блиц“ публикува фотоси от яхтата на боса. Скъпата придобивка на висаджията предизивика истински фурор в нета. Бижуто, наречено „Маями“ струва 4 милиона лева. Освен името му и дизайна му подхожда напълно на Жоро. На борда на яхтата си той не само релаксирал, но и провеждал най-важните си срещи.

Именно там се е състояла и последната му фатална среща с Райко Кръвта, по време на която пернишкия бандит взима решението да ликвидира боса.

С яхатата на Жоро Илиев е свързано и предсмъртното му желание. Босът сякаш предчувствал смъртта си. Той проговорил за нея след ликвидирането на брат си – Васил Илиев. Тогава шефът на ВИС споделил с приятелите и със съпругата си Мая, че желае след смъртта му, праха му да бъде хвърлен в морето от борда на яхтата му.

Жоро Илиев поискал от Мая да хвърли праха му в морето

В момента, в който Жоро Илиев намира смъртта си, яхтатата му е била закотвена на пристанището в Слънчев бряг. Дълго след фаталния  край, съпругата на мафиота не допускала никой до яхтатата и наредила всичко вътре да се запази, така както Илиев го е оставил.

Месеци след смъртта на съпруга си, Мая Илиева наредила да подготвят яхтата за пътешествие. Тя поканила и приятелите на покойния Жоро. Влизайки навътре в морето, Мая извадила урна, в която имало част от праха на съпруга й. Вдовицата на висаджията изсипала част от съдържанието на урната и помолила и приятелите му да направят същото. Със сълзи на очи тя заявила, че вече е изпълнила последното желание на покойния вече Жоро Илиев.

Малко по-късно Мая решава да се раздели с луксозната играчка на съпруга си и я продава на братя Диневи. Определено яхтата не донася късмет и на тях и те също решават да се разделят с нея, пише „Блиц“.

Be the first to comment on "Вижте какво е било предсмъртното желание на Георги Илиев!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*