Последно

ВИЖТЕ как изглежда събирач на дългове на фирма за бързи кредити! Нацепена батка чупи крайници за пари!

27-годишният Денислав В. е задържан заради побоя над баща и 17-годишния му син в сунгурларското село Вълчин. Денислав е от Козлодуй, но от дълги години живеел в Бургас. Той е служител на фирма „Микрокредит“, потвърдиха от офиса на компанията в Бургас, но отказаха допълнителен коментар, пише „Флагман“.
Младият мъж действително е с внушителна фигура и явно неслучайно е използван от фирмата за бързи кредити, съобщават източници на изданието, които изпращат снимки на събирача на дългове.
Свидетели разказаха, че са били заплашвани по най-циничния начин от Денислав. Той действал изключително арогантно, а подходът му напомнял на мутренските прийоми от 90-те години. Вчера, без да е провокиран по какъвто и да е начин, той преби двама души във Вълчин, а малко по-рано заплаши със същото мъж от Бургас.
По двата случая има образувано досъдебно производство. Търсят се още жертви на Денислав. Предвид експанзивния му подход със сигурност има такива и е въпрос на време да дадат показания.
Почти сигурно на Денислав ще бъде поискана постоянна мярка „задържане под стража“. В момента той е в ареста на Първо РУП Бургас, където ще остане за 72 часа.
Източник: БЛИЦ

Be the first to comment on "ВИЖТЕ как изглежда събирач на дългове на фирма за бързи кредити! Нацепена батка чупи крайници за пари!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*