Последно

Избухва ли гангстерска война в Слънчев бряг!? Митьо Очите се кани да съсипе Божо Кравата

Наркобосът Митьо Очите е поръчал палежа на ресторанта на най-големия си враг Божо Кравата. Това е основната версия, по която работят криминалистите, споделиха източници от МВР, цитирани от в. „Телеграф“.
Целта на Димитър Желязков била да покаже на Божидар Кузманов, че вече няма място в района на Слънчев бряг и Несебър, както и да внимава за сигурността си. За стрелбата срещу Очите, станала миналата лято в ресторант „4 you“, беше задържана и обвинена бандата на Божо Кравата. „С палежа Митьо показва, че никога няма да забрави, огненият атентат дори закъсня“, коментираха ченгетата от Бургас.
След като оцеля по чудо след стрелбата, Митьо Очите е решил да върне старото си вляние в Бургаския район, споделиха антимафиоти от ГДБОП. Те забелязали нетипично раздвижване в структурите му особено в Несебър. Стари негови авери са се разшетали наляво и надясно и предупреждават „от района на Очите“ да се махнат по най-бързия начин бандитите на Божо Кравата. Същата процедура вървяла и в Слънчев бряг. Самият Желязков редовни гастролирал из заведенията, придвижвайки се с внушителни ескорти и охрани с дебели вратове. В същото време се появи и друга сензационна версия за палежа. Двамата, които са предизвикали пожара, не са полели заведението, а входа на хотела до него. Това навежда на мисълта, че вероятно става дума за инсцениране на гангстерска война, каквато не съществува, съобщава в. „Труд“.
Щетите от палежа не са големи от една страна, а от друга има скандален факт – подпалено е заведението „4 you“. Вероятно някой иска да скара враждуващите и без друго страни и да разбуни наново духовете, допускат криминалисти. Двама качулати издирва полицията под дърво и камък за палежа на заведението на Божо Кравата. На камери, които са заснели подпалвачите, се вижда как те се промъкват, поливат с течност и драсват клечката, след което огънят лумва, около 11.30 часа в четвъртък.
Източник: БЛИЦ

Be the first to comment on "Избухва ли гангстерска война в Слънчев бряг!? Митьо Очите се кани да съсипе Божо Кравата"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*