Последно

ИЗВЪНРЕДНО! Слави обяви, че влиза в политиката!?

Водещият Слави Трифонов, който за пореден ден протестира на жълтите павета, проговори за влизане в парламента. Докато го питаха за саможертвата и кое би било подобно действие, Трифонов обяви, че влизането в парламента ще е саможертва за него.

 

„Мисля, че влизането в парламента ще е жертва. Ако трябва да вляза в парламента, ще е саможертва“, каза той. После обаче добави „Една птичка пролет не прави. Не може един човек да е спасител“, каза той. По думите му той не е глупав и затова хората, които го смятат за спасител, ще са разочаровани. „Затова тръгнахме да променяме правила, а не да сменяме личности“, заяви Трифонов. Той коментира и идеята за връщането на наборната служба в армията.

 

„Правилно е българската армия да е професионална. Да не сме в Корея, Северна“, каза той. Докато вървяха въпросите към него, стана ясно и, че шоуменът е поканен на сватба от жена на име Галина Сандърс.

 

„Между мен и нея ли, или само на нея. Благодаря, ако мога, ще дойда“, заяви Трифонов. Що се отнася до това кога бизнесът в България е бил най-добре, Трифонов заяви, че е по време на управлението на царя. „Бизнесът трябва да е свободен, а не държавата да го подкрепя или спъва. Държавите, в които е свободен, са много добре икономически. По времето на царя имаше най-малко вмешателство“, категоричен бе той.

 

Източник: БЛИЦ

Be the first to comment on "ИЗВЪНРЕДНО! Слави обяви, че влиза в политиката!?"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*