Последно

Митьо Очите се завърна с гръм и трясък на морето! Вижте новата му тузарска кола за 4 милиона лева!

Митьо Очите се гордее с новата си придобивка, за която пръсна цяло състояние. Несебърският мафиот, който буквално се върна към живота от Отвъдното, очевидно е решил да се наслаждава на живота и да го живее на пълни обороти.

Той се завърна с гръм и трясък в ъндъграунда с впечатляваща придобивка. Митьо Очите е горд собственик на свръх луксозен автомобил „Бугати Вейрон“. Возилото е поръчково и е внос от Германия. За него той е платил рекордните 4 милиона лв.

Хибридното возило разполага с 4 турбокомпресора. Вдига скорост от 100 км/ч за малко повече от 2 секунди. Максималната скорост, която развива, е 460 км/ч.

Бугатито на Митьо Очите разполага с 16 цилиндров двигател.

Камен Куката, който е един от най-добрите приятелите на несебърския бос, уредил поръчката на луксозното возило директно от Германия, пише разкрития.ком.

У нас има още един такъв автомобил, но моделът му е малко по-стар. Другото тузарско Бугати в България е собственост на Румен Вълка.

Митьо Очите все още не се е насладил на луксозната си придобивка. И напук на проблемите, които има, е решил да го направи.

http://blog.caranddriver.com/wp-content/uploads/2016/02/2017-Bugatti-Chiron-PLACEMENT1.jpg

В края на този месец му предстои пътуване до Истанбул. Повода за това е преглед в една от най-добрите клиники там. На него ще стане ясно дали мафиотът трябва да се повтори на повторна лапароскопия на пикочния мехур.

Запознати коментират, че той се възстановява изключително бързо след инцидента, който претърпя миналото лято.

Както вече стана ясно, не е изключено Очите отново да стане клиент на прокуратурата. Това загатна главния прокурор на Бургас, заявявайки че в момента тече разследване срещу несебърлията за ръководене на престъпна група.

Източник: bradva.bg

4 Коментари on "Митьо Очите се завърна с гръм и трясък на морето! Вижте новата му тузарска кола за 4 милиона лева!"

  1. всички смешни журналисти с голям ентусиазъм пишат за този или онзи че били мафиоти! а истинските разбойници са техните работодатели ! тези дето ограбиха и разпродадоха държавата от времето на прехода и сега са собственици на лъжливите медии в които тези журналисти работят! всякакви олигархични кръгове оядени с власт и пари им плащат заплати за да отвличат вниманието на тъпия българин от истинските разбойници !!

  2. Вилислав | 04.05.2017 at 10:40 | Отговор

    Колата на картинката е Bugatti Chiron.

  3. Да разследват откъде ги има парите

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*