Последно

ТОП астролог предрече следващия президент на България! Ето кой ще бъде той

ТОП Астролог предрече следващия президент на България

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева е подходяща за президент. Премиерът Бойко Борисов правилно е преценил, като й е предложил да бъде издигната като кандидат на ГЕРБ за държавен глава.

Има голям шанс тя да стане първата жена президент в България, прогнозира Ивелина Пенчева. Влиянието на транзитния Юпитер към нейната Луна е довело до получаване на перспективното предложение, обясни астрологът.

„Опозицията на Уран към Юпитер помрачава малко добрите влияния. Възможно е да завалят компромати срещу нея. По време на пътуване може да се случи нещо неочаквано. Тригонът на транзитния Уран към Сатурн от радикса прави благоприятен периода за политик и успешен да се задейства в голямата политика, въвличане в обществената дейност с поемане на много отговорности“, пише астрологът във Фейсбук.

„Възможен е продължителен прогрес в професионалните дела и кариерата й, повишаване на рейтинга. За нея е време за успешни промени, успех благодарение за нейното старание и настойчивост. Има всички шансове да заеме тази длъжност. Не знам в неделя в колко часа ГЕРБ обявиха кандидатурата й. Ако е било преди 08:45 часа е добре, но ако е след това, то Луната през целия ден се движеше на празен ход, така че ще има прът в колелетата. Почти е сигурно, че ще има балотаж“, добавя Ивелина Пенчева, пише Пик.

„Слънцето на Цецка Цачева е в Близнаци и предполагам, че има асцендент в Дева, които се управляват от Меркурий – планетата на интелекта. Неминуемо е интелигентна личност, има бърз ум и всеобхватно любопитство“, обяснява астрологът.

Според нея, ако Цачева успее да се самоконтролира, може да постигне всичко. „Способна е да се занимава с множество дела. Допада й говоренето пред публика. Луната й е в знак Лъв. Такива хора искат да са в центъра на вниманието, нуждаят се от признание. Много са амбициозни. Положителните й черти са ентусиазъм, отговорност, всеотдайност, доброта и щедрост. Има склонност да се налага над останалите. Меркурий пък е в Телец, а това означава, че мисълта й е насочена към практичното, материалното и финансово изгодното. Има нюх към бизнеса“, пише Пенчева в социалните мрежи.

В звездната карта на Цачева пък Марс е в Риби. „Това я прави самопожертвувателна, обича да помага на другите (но в това положение също прозира подсъзнателното желание да бъде харесвана). За нещастие другите често злоупотребяват с това, като се възползват от щедростта и великодушието й. Юпитер пък спомага да е добре балансирана физически и психически, с вярна преценка за нещата. Преобладава огненият елемент в хороскопа й. Това я прави жизнена и енергична. Тя е човек, който не обича бездействието. Спонтанна и експресивна е, има огнен темперамент. Независима е и има силен характер. На нея й е необходима цел, която да изпълни живота й“, добавя астрологът.

Според нея, Цачева е амбициозна, отговорна и изпълнена с желание за работа като отличничка. „Най-лесно контактува с въздушните знаци. Земните хора я привличат, но връзките са трудни с тях, защото ограничават нейния дух. Водните не са подходящи, макар, че са силно емоционални, защото могат да залеят нейния огън и да го потушат“, обяснява Ивелина Пенчева. Това мъжко момиче става за президент, коментира тя.

Източник: БРАДВА.БГ

Be the first to comment on "ТОП астролог предрече следващия президент на България! Ето кой ще бъде той"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*