Последно

Трите зодии, които винаги изневеряват!

Изневярата има много лица и имена. Едни я наричат „предателство“, други „нищо особено“, за трети е нещо необходимо, а за четвърти – абсолютно непростимо.

Едва ли зодията може да даде точно определение на характера на един човек, но със сигурност придава определен нюанс на поведението му.

„Златният медал“ в изневерите винаги се е държал от Стрелците. Няма мъж Стрелец, който да не е изневерявал. Интересното е, че самите те не си вярват, че са направили нещо такова. В главата им е, че това не е нещо лошо, даже напротив – правото на всеки човек е да бъде щастлив, а те са свършили каквото е нужно, за да се почувстват ощастлевени. Отделно на това е фактът, че те ще изневерят и после ще забравят така безпаметно за действията си, че искрено ще си вярват, когато ви се кълнят във вечна вярност. Стрелецът може да е огнен знак, но притежава забележително количество от чертите на въздушните зодии, като мечтата за вечна свобода, твърдата съпротива за обвързване, подкрепяне на различна философия всеки ден и т.н.

Защо обаче Скорпионът е на второ място? Защото той приема изневярата като най-долното предателство, което не би простил. Когато се влюби истински, Скорпионът не живее, а гори в любовни терзания и би положил сърцето си в краката на любимата/любимия. Съответно, той няма да причини това, от което сам се страхува и презира. Тогава обаче какво го кара да изневери? Страстта, силното сексуално желание и манията за притежание, което са трите стълба, около които се гради скорпионския живот. Докато Стрелецът е на мнение, че всеки е свободен да прави каквото си пожелае, даже тайничко ще се надява половинката също да е изневерил/а, за да се чувства по-спокоен.

Овните могат да заемат третото място. Те са истински мъже на място – страстни и опасни, ще носят една жена на ръце, но ще се постараят да пренесат колкото се може повече. Нямат скрупули, за да кривнат от правия път, нито пък имат кой знае каква съвест, за да ги гризе след това. За сметка на това са ревниви и са склонни да избухнат като вулкан, дори да стигнат до грубости и обиди, ако разберат, че на тях са им изневерили. И не очаквайте извинение или пък прошка нито от Овена, нито от Скорпиона, нито от Стрелеца. Горделиви, достойни, раздразнени и убедени, че заслужават нещо по-добро от вас, те просто ще си тръгнат от живота ви. Е, Скорпионът ще ви отмъсти по някоя време, за да могат отново да спят спокойно вечер.

Източник: novinite.eu

Be the first to comment on "Трите зодии, които винаги изневеряват!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*