Последно

АБВ няма да подкрепи Фандъкова за кмет на София

АБВ няма да подкрепи Фандъкова, разкри Първанов"В по-големите региони ще играем с леви кандидатури", посочи лидерът на АБВ.

На вчерашната пресконференция на АБВ нейният лидер Георги Първанов разкри, че неговата партия няма как да подкрепи кандидатурата й. Припомняме ви, че президентската партия заяви, че би влязла в коалиция с ГЕРБ, Реформаторският блок, БСП и всички останали политически сили в определени региони, но в по-големите центрове ще играят с леви кандидатури. Първанов посочи, че ако я подкрепят ще се получи разногласие на концепции и идеи.

Бившият президент на България засегна и други теми. През новият парламентарен сезон АБВ ще направи нови предложения за законодателни промени и ще продължи да иска намаляване на броят подписи за иницииране на референдум. Ето какво каза Първанов относно думите на Путин за България и “Южен поток”.

“Приемам с удовлетворение казаното от президента Путин. Не ме изненада реакцията му. Отношенията между България и Русия не трябва да са зависими от конюнктурата. В казаното от Путин могат да се открият възможности за рестартирането, затоплянето и свалянето на напрежението между Европа и Русия”

Be the first to comment on "АБВ няма да подкрепи Фандъкова за кмет на София"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*