Последно

Ако отговорите с ” Да ” на тези въпроси, връзката ви е обречена!

Никоя връзка не е съвършена, но това не е извинение да понижите стандартите си за половинката. Защото щастието ви е най-важно – независимо колко обичате партньора си. На теория разбираме, че хората са такива, каквито са и ние не можем да ги променим. На практика обаче постоянно се опитваме да направим това. И когато не успеем, започваме да променяме поведението си, което в крайна сметка води до негодувание и неудовлетвореност в отношенията ни.

Съмняваме се в себе си, понижаваме стандартите си, за да запазим връзката, а в крайна сметка стигаме до момент, в който просто се задоволяваме с отношения, които не ни правят щастливи.

Ако останете заедно, в даден момент просто ще осъзнаете, че сте нещастни и сте загубили. Много хора наричат това компромис, но истината е, че има разлика между това да се откажете от нещо, което няма чак толкова голямо значение за вас, и да пренебрегнете ценностите си в името на връзката.

За да разберете дали се задоволявате с връзка, която е обречена, отговорете на следните въпроси:

1. Виждате ли себе си с някой друг в дългосрочен план?

2. Вие сте в “отворена” връзка, но вие – и само вие – искате това да се промени?

3. Въпреки че сте с някого, често се чудите кога ще срещнете някой друг?

4. Имате списък с нещата, които искате да промените в партньора си и той съвсем не е кратък?

5. Ако бихте могли да бъдете с всеки, бихте ли избрали някой, различен от този, с когото сте?

Ако отговорите на повечето въпроси с “ДА”, време е да се замислите за отношенията си. Заслужавате да бъдете неудържимо желани. Ако си позволите да се задоволите с по-малко, може да създадете цял живот на нещастие за себе си и за някой друг. Искате ли тази вина да ви тежи?

Be the first to comment on "Ако отговорите с ” Да ” на тези въпроси, връзката ви е обречена!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*