img

Ако сте срещнали силна, независима жена, най-вероятно е Козирог

/
/
/
179 Views

Тази жена винаги ви е харесвала много, но тя е толкова заета в своите увлечения и кариера, че никога не поглежда към вас. Чудите се как да й привлечете вниманието и, което е по-важно, как да й задържите вниманието. Или може би тя е ваша приятелка и винаги сте завиждали на нейната увереност и спокойствие. Изглежда, че тя знае с точност какво иска от живота и как да го получи.

Това описание звучи потресаващо и то приляга на Козирога. Жените, родени в периода от 21 декември до 19 януари, изглеждат равнодушни и високомерни на пръв поглед, но дълбоко в душата си те са най-любящите и страхотни хора. Просто ви трябва време, за да ги опознаете. Ето 3 причини защо жените-Козирог са най-добрите партньори:
В живота

Неслучайно планинският козел е техен символ. Козирозите искат да се изкачат в живота толкова високо, колкото е възможно, и винаги искат да бъдат най-добрите в това, което правят.

В професионалния живот Козирогът никога не успява да съедини работата и почивката. Тя знае как трябва да изглежда живота й и знае, че може да го постигне само с тежък труд и амбиции. След работа, когато вие и колегите отивате да пиете по нещо, тя ще остане в офиса до по-късно, за да поработи върху презентацията си за утре.

В университета е била лидер на груповия проект и е редактирала цялата работа. Шефовете и учителите я обичат, защото уважението на авторитетните хора към Козирозите е в кръвта. Също така тя е дяволски отговорна, което значи, че няма да забрави никога за задачите си. Може да ви дразни нейната професионална етика, но сте й благодарни, че винаги можете да разчитате на нея.
В приятелството

Козирогът сред приятелите ви е рамото, на коеот можете да поплачите. Козирозите са известни съсс воето търпение и с часове ще слушат за всичките ви проблеми.

Хората имат нужда от Козирози сред приятелите си, защото те са отговорни и организирани. тя съставя планове, събира всички заедно, а после изпраща до всички съобщения, за да се увери, че всички са се прибрали без проблем.

Също така, вашата приятелка-Козирог няма огромен брой приятели. Тя няма време за всички и предпочита качеството пред количеството.
В любовта

Жените-Козирог са страшно независими. Трудна е за завоюване, затова й подхождат мъже, които обичат трудностите.

Козирозите са идеалните момичета, защото са верни. Верността й е секси и не изисква усилия, а другите мъже ще завиждат на нейния партньор за предаността й.

Жената-Козирог си поставя пред себе си дългосрочни цели, затова ако сте й интересни, това е за дълго. Отнема им много време, за да се доверят на хората и а свалят бронята си. Но когато го направят, то е за цял живот.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *