Последно

Александра все пак е преспала с Джанлука Ваки!?

Александра и Ваки

Спомняте ли си селфито на Александра с танцуващия милионер Джанлука Ваки? Самата тя сподели, че си го е направила в дискотека и не е имало нищо друго, освен снимка за спомен. Точните й думи бяха:

“Забелязах го още на входа, когато влезе с охраната си, но това не е необичайна гледка за такъв тип събития в Порто Черво – разказа пред “168 часа” моделката. – Не обърнах специално внимание, но когато реших да увековеча момента със селфи в разгара на партито, той явно ме е видял и спонтанно е решил да се присъедини. В първия момент бях учудена, но всичко стана много бързо, погледнахме се, засмяхме се, след което той продължи да си танцува.”

Като преминала формалната част на събитието и започнала веселата, италианецът се развихрил и показал завидните си възможности на танцьор.

Социалните мрежи веднага гръмнаха с новината, че българка е новото гадже на известния милионер.

“Честно казано, Джанлука не е мой тип мъж – смее се Богданска. – Харесвам високите, тъй като аз самата съм висока. Но в него ми хареса отношението му към живота. Наслаждава се и се забавлява, без да мисли как изглежда в очите на другите. Естествен е.”

Казва, че 52-годишният богаташ не е неин тип и държи на връзката си с “лудия репортер на Милен Цветков”, но всички знаем как приключи тяхната драма. Оказа се, че всъщност нашенката се е предала пред чара на италианския милионер и се е присъединила към сепарето му. Изпили са по няколко аперитива и след това си е тръгнала с неговата компания, разкриват папараците.

 

Be the first to comment on "Александра все пак е преспала с Джанлука Ваки!?"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*