Последно

Армейските фенове се мобилизират във Фейсбук! 10 000 души се канят да посетят мача с Чепинец!

Червените фенове пълнят Армията в неделяЧервените фенове се организират във Фейсбук за двубоя с Чепинец в неделя.

Мощна организация на феновете на ЦСКА тече във Фейсбук, забеляза репортер на BGNEWS168. Масово се споделят снимки и статуси с призив да бъде напълнен стадион “Българска армия” на мача в неделя срещу Чепинец Велинград. Целта на червените фенове е да бъде подобрена посещаемостта от първият домакински мач със Струмска слава, на който присъстваха близо 10 000 души.

До момента мачовете на ЦСКА са най-посещаваните в цяла България. На двубоите със Струмска слава, Септември и София 2010 присъстваха близо 20 000 души, което по груби сметки се равнява на хората посетили срещите от А група за последните 2 кръга!

Към този час 553 души са потвърдили, че ще присъстват на мача с Чепинец, а 1300 хиляди са били поканени. Събитието е достигнало до 19 000 човека. Поне това показват статистиките от официалното събитие, което е създадено във Фейсбук под наслов – 10 000 души на ЦСКА – Чепинец.

loading...

Be the first to comment on "Армейските фенове се мобилизират във Фейсбук! 10 000 души се канят да посетят мача с Чепинец!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*