Последно

А, наздраве: Рачков запива до ранни зори с Коцето и Динко, наливат се и си тръгват на четири крака (СНИМКИ)

Фолкпевецът Константин е взел под крилото си единия водещ на „Като две капки вода“ – Димитър Рачков, учителят им по актьорско майсторство – Станимир Гъмов, както и Боби Турбото, с които не излизат от чалготеките

Към звездната четворка се присъединява и скандалният Динко Вълев от Ямбол, който бе съквартирант на Коцето във „ВИП Брадър“. Компанията може да бъде засечена почти всяка вечер в заведението на Константин в София. Свидетели на техните гуляи издават, че на масата им се лее уиски и шотове до ранни зори, а мъжагите си тръгват „на четири крака“.

Откакто Рачков се раздели с Мария Игнатова и гаджето на Станимир Гъмов го заряза, двамата са се отдали на ергенлък. “Тръгнали са по много лош път, от където трудно се излиза. Не знам защо се връзват на акъла на Константин, който в най-скоро време също ще мина в графата разведени. Едва ли на неговата съпруга Надя й е приятно да се прибира всяка вечер пиян на кирка. А Гъмов се е хванал с него, защото пие на аванта, а знаем, че не е много добре финансово“, коментират зрители на шоуто „Като две капки“, в което участват всички те.

Be the first to comment on "А, наздраве: Рачков запива до ранни зори с Коцето и Динко, наливат се и си тръгват на четири крака (СНИМКИ)"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*