img

Бареков: БДЦ да се прекръсти на две кръгли нули!

/
/
/
73 Views

Лидерът на “България без цензура” призова бившите си съратници, които се отцепиха от неговата партия и създадоха собствена такава – “Български демократичен съюз”, да се прекръстят на “две кръгли нули”. Евродепутатът даде специално интервю за front.bg, където коментира предстоящото прекръстване на БДЦ в “Народен съюз”.

Николай Бареков коментира и предстоящите местни избори. Той вярва, че неговата съпруга Мария Календерска, която е кандидат-кмет за София ще бъде в челната тройка и дори има възможност да се яви на балотаж. Според него “България без цензура” може да вземе над 200 000 гласа в цяла България на предстоящият вот, дори вярва, че кандидатите от неговата партия ще оглавят 10-20 кметства в страната.

Бившият телевизионен журналист коментира и ситуацията в парламента. Неговите очаквания са да бъдат проведени предсрочни избори през следващата година, тъй като БДЦ и ПФ ще се разпаднат. Бареков вярва, че, ако бъдат проведени такива избори, ББЦ категорично ще успее да вкара поне няколко депутата в парламента, които този път няма да се разпаднат и ще бъдат истинска опозиция на ГЕРБ и Бойко Борисов.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *