img

Бивш шеф в БФС твърди: Мачът с Норвегия беше уреден!

/
/
/
27 Views

Ежедневникът “Всеки ден” информира, че мачът с Норвегия от евроквалификациите е бил уреден от тото-мафията, която от години “взима решенията” във футболната ни централа. Информацията на изданието се позовава от таен източник, който разкрива, още, че в гнусните игрички са замесени повече от половината титуляри на отбора, които са държани чрез шантажи, заплахи и подкупи.

Анонимният информатор обаче, посочва, че шефовете на БФС знаят за това, но няма какво да направят. Той не изключва възможността и те да са замесени в схемата, но отказа да коментира дали Борислав Михайлов и неговите подчинени са замесени в мръсните игрички, които се въртят в българският футбол от години наред. За подобно развитие на нещата намекна и бившият шеф на лицензионната комисия Красимир Кръстев, който написа чрез официалният си профил във Фейсбук: “Нали сте наясно, че такава е била поръчката. Вижте синчето как се контузи. Тази задкулисна игра докарта футбола дотук”. Той поиска и оставката на селекционера Ивайло Петев.

Не за първи път българският национален отбор бива подозиран в уговаряне на мачове. Във футболните среди се знае, че загубата от Черна Гора с 0:1 на стадион “Васил Левски” през 2010 година е уредена от футболната мафия, която тогава се ръководеше на Балканите от бившият собственик на Беласица Петрич Костадин Хаджииванов-Коце Маца, съобщава вестник “Всеки ден”.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *