Последно

Биляна Йотовска вбеси майките в социалните мрежи- води щерка си на козметик и още- вижте как глези 7-годишното момиченце

Фитнес моделката Биляна Йотовска тотално е разглезила дъщеря си Никол.

Роднините им вече се видели в чудо от щедрите подаръци на мама към нейното 7-годишно гълъбче, пише „Галерия“.

 

Новата приумица на атрактивната брюнетка била да дари момичето с марков смарт часовник, предназначен за нейното мече.

 

„Вече и коледното мече на Никол си има смарт часовник!“, обяви самата Йотовска пред своите приятели в Инстаграм. Някои деликатно си замълчаха, за да не се издадат с реакциите си, а други побързаха да коментират зад гърба й, че решението й е повече от изумително.

 

„Коледа е, всеки иска да зарадва близките си, но за детето това не е хубав пример, прекалено я обгрижва и я гевези!“, убедени са възмутените майки. Повечето от тях признават, че ако човек има възможности, вероятно би сторил същото на нейно място, но принципите изискват да се запази мярка и в това.

 

Биляна не е от тези, които се вслушват в хорското мнение. Тя от малка води Никол на козметик и на какви ли не женски глезотии, за което неведнъж си е навличала гнева на други родителки

loading...

Be the first to comment on "Биляна Йотовска вбеси майките в социалните мрежи- води щерка си на козметик и още- вижте как глези 7-годишното момиченце"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*