Последно

Биляна си купи от хипермаркет домат, кръсти го Стамат и след цели 2 месеца в хладилника… (СНИМКИ)

С какво ни тровят и какви боклуци ядем – това се опитва да опише по хумористичен начин във Фейсбук Биляна от София. Историята й се върти около… домат, но всъщност е много поучителна.

Всичко започва на 5 януари, когато си купува домати от столичен хипермаркет. Месец и половина тя забелязва, че случайно останал в хладилника един от тях дори не е променил структурата си, нито път е започнал да се разваля.

“Значи това не е домат. Купих си го на 5 януари от Билла. Гледам си го в хладилника, дадох му име Стамат, младее но не старее.

Моля не купувайте и не яжте роднините на Стамат”, пише тя на профила си във Фейсбук

Два месеца по-късно историята има продължение:

“Днес е голям ден. Стамат празнува два месеца от както е част от моето семейство.

Вижте колко е свеж и жизнен след двумесечен живот в хладилника. София Лорен, крайно време е да заживееш в хладилник!” Четири месеца след злополучното появяване на Стамат в живота на Биляна настъпва обрат:

“Добро утро от мен Стамат. Тази сутрин се събудих с писък… олеле, аз остарявам.

Вярно е, че навърших 4 месеца, но някак рязко съм се сдобил с няколко бръчки… ужас!

Дали да се обърна към доктор Енчев? Или да си купя крем против бръчки? Приятели помогнете ми, как да опъна “фейса”… живее ми се поне до лятото.”

Be the first to comment on "Биляна си купи от хипермаркет домат, кръсти го Стамат и след цели 2 месеца в хладилника… (СНИМКИ)"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*