Последно

Боби Михайлов: Защо ми искат оставката!? Феновете на ЦСКА да пеят на Томов!

Борислав Михайлов посъветва феновете на ЦСКА да пеят срещу Томов"Гневът на феновете на ЦСКА трябва да бъде насочен към истинските виновници за тяхната съдба", заяви Михайлов.

Това заяви президента на БФС след катастрофалната загуба на българският национален отбор от Норвегия, която сложи край на надеждите ни за бараж за ЕВРО 2016. Относно призивите за оставка, които скандираха феновете от трибуните, Михайлов заяви:

Феновете искат моята оставка? Защо? Аз от 20 години не играя футбол. Аз правя това, което се изисква от един президент. Не сме преди 1989 г. и не изпълняваме планове в клубовете. Футболният съюз прави каквото трябва. Ако някой търси вината в БФС, бърка много”

Относно нецензурните обиди, които бяха скандирани към от него от страна на привържениците от Сектор Г, президента на БФС посъветва феновете на ЦСКА да скандират срещу Александър Томов и тези преди него. Той не е виновен за случващото се с червените и гневът им трябва да бъде насочен към тези, които са виновни за състоянието на клуба.

Be the first to comment on "Боби Михайлов: Защо ми искат оставката!? Феновете на ЦСКА да пеят на Томов!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*