Последно

Божидар Краев много близо до трансфер в Италия! Отбор от Серия Б със сериозен интерес към халфа!

Божидар Краев близо до трансфер в ЛиворноМладият полузащитник е много близо до трансфер в Италия.

Най-конвентируемият футболист на сините в момента, е на крачка от осъществяването на силен за родните стандартни трансфер в Западна Европа. Изявите му са били следени от италиански мениджъри, които уредиха трансфера на Тончи Кукоч в Ливорно! Те са предложили българският нападател на местният отбор и италианците са останали доволни от това, което са видели от видеозаписите.

Контузията на Божидар Краев обаче, отложи плановете на скаутите на Ливорно да наблюдават на живо изявите му. Те имаха намерение да присъстват на следващият мач на сините от А група, но контузията, която получи младият футболист срещу старозагорският Берое отмени тяхната визита.

Самият Краев заяви, че не бърза с трансфер в чужбина и не иска да повтаря грешката на Антонио Вутов, койот много рано излезе в Европа и към този момент не може да реализира пълният си потенциал. Предвид мощните спонсори, които започнаха да наливат средства в Левски, то продажбата на Краев не стои на дневен ред, разкриват от Герена. При изгодна оферта обаче, е много вероятно младият полузащитник да бъде продаден. Сумата, която ще поиска от Левски за правата на футболиста е в диапазон от 500-600 хиляди евро.

Be the first to comment on "Божидар Краев много близо до трансфер в Италия! Отбор от Серия Б със сериозен интерес към халфа!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*