Последно

Бойко Борисов: България може да приеме още 1200 бежанци

Бойко Борисов говори за бежанцитеПремиерът посочи, че можем да приемем още 1200 бежанци.

Министър-председателят на България говори пред журналистите по време на официалното си посещение в морската ни столица Варна. Борисов заяви, че страната ни може да приеме до 1200 бежанци и към днешна дата не се налага изпращането на военни части по турската ни граница.

Според него България няма да има проблем с осигуряването на убежище и помощи за още 1200 бежански емигранта. Крайното решение обаче, е в ръцете на Европейският съюз, посочи Борисов. Той изрази специално благодарности към валията на Одрин, който прави всичко възможно, за да могат двете страни да работят заедно.

Бойко Борисов увери, че, ако се наложи ще бъдат изпратени войски по границите ни с Македония и Турция и информира, че до момента са заловени около 50 нелегални мигранти, които са се опитали да влязат на наша територия. Премиерът изтъкна, че България е на първо място в Европа по заловени трафиканти.

4 Коментари on "Бойко Борисов: България може да приеме още 1200 бежанци"

  1. Красимира | 16.11.2015 at 12:13 | Отговор

    НЕ, НЕ, НЕ НИКАКВИ БЕЖАНЦИ ПОВЕЧЕ ДА НЕ СТЪПВАТ В БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Мaлко мaнгaли имaме нaли? И с пaрите сме много нaпред, сaмо зa още мaнгaсaри. Но зaщо не погледне бг нaрод, които не стигaт до вторaтa седмицa в месецa с пaрите! СРAМОТA

  3. Ау,ми то са се престарали с залавянето на 50 бежанци.Много се радвам,че батката е толкова гостоприемен.Пък като свършат тези 1200 бройки,да се обади,да не се притеснява,само да каже кога да си събираме партакешите и да се изнасяме,за да се освободят още бройки.Така де,няма да се излагаме пред началниците от ЕС.Щом сме приели прословутите евроатлантически “ценности”, няма за кога да си вдигаме гащите…Тия ценности се оказаха живо ебане.

  4. Анна Ботева | 16.04.2016 at 17:52 | Отговор

    БАТ БОЙКО ИСКА ОЩЕ МИГРАНТИ, ЗА ДА ПОЛУЧИ И ” УСВОИ” ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ….ТОЛКОВА Е ЕЛЕМЕНТАРЕН.ТОЙ ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТОВА ИСКАТ ЛИ БЪЛГАРИТЕТЕЗИ ЧУЖДЕНЦИ, НИТО ПЪК КАКВО МОЖЕ ДА НИ ” ДОКАРАТ”.ТОЙ Е АЛЧЕН, МАЛОУМЕН ,НАРЦИСИСТ!!!!!!!!!

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*