Последно

Ботев Пловдив си осигури Гъргоров! Плаща 100 000 лева подписа му!

Гъргоров подписва с Ботев до края на седмицатаСагата с Бадема приключи. Подписва с Ботев Пловдив.

Въпреки че, сезонът започна отдавна, в Ботев Пловдив продължават да работят по селекцията. След като преди няколко дни разкараха мароканският нападател Рейза Соудант, който беше на проби, преди броени минути стана ясно, че канарчетата са успели да се преборят с Локомотив Пловдив за подписа на бившият национал Емил Гъргоров.

Тиражираните суми от порядъката на 180 000 лева обаче, са неверни, разбра BGNEWS. Емил Гъргоров ще подпише договор с Ботев до края на сезона, а сумата, която ще получи за периода от 8 месеца, в който ще носи екипа на жълто-черните, е точно 100 000 лева. Той ще получава най-високо месечно възнаграждение от всички в тима – по 10 000 лева на месец, а 10 000 лева ще вземе на ръка и 10 000 лева под формата на бонуси, ако Ботев успее да се класира за евротурнирите. Не е тайна, че градският съперник Локомотив също проявяваше апетити към халфа, но високите му финансови претенции наклониха везните в полза на канарчетата.

В момента двете страни уточняват подробностите около договора и най-късно до петък вечер той ще бъде подписан, а Гъргоров картотекиран. Желанието на треньора Шиляк е да разполага с нисичкият плеймейкър за възловият двубой с Левски в понеделник.

Be the first to comment on "Ботев Пловдив си осигури Гъргоров! Плаща 100 000 лева подписа му!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*