Последно

БСП изнагля! Рекламира частната си телевизия с образа на Лили Иванова!

Естрадната прима е бясна на бившия си мъж Янчо Таков – предложил да използват образа й, без да й платят, научи КОЧ.

Грандиозен скандал избухнал в първите дни на новата година между Лили Иванова и БСП – разкрива в. „Уикенд“. В дъното на интригата стоял бившият съпруг на естрадната прима Янчо Таков, който сега се явява съветник на червената Българска свободна телевизия (БСТВ), която трябва да стартира до десетина дни – отбелязва изданието.

Партийната медия получи лиценз от СЕМ и в последните дни на декември бе качена на сателит и има сигнал, макар все още на няма програма.

За сметка на това 24 часа на нейния канал се върти логото на червената телевизия заедно с клип, в който минават кадри от новинарския поток, придружени с емблематични лица от родната култура като Емил Димитров и Лили Иванова и кадри от стари български филми – „Дами канят“ със Стефан Данаилов и „Козият рог“ с Антон Горчев. Денонощно по все още нестартиралата медия се върти и емблематичната песен на Емил Димитров „Моя страна, моя България“, която е неофициален химн на БСП.

Никой обаче не си е направил труда да попита примата дали е съгласна образът й да се асоциира с новата партийна медия.

Когато научила за това своеволие естрадната прима направо побесняла. Лили Иванова била обидена най-вече на бившия си съпруг №3 Янчо Таков, който според слуховете дал идеята заедно с логото на телевизията да се появява и образа на бившата му жена.

Източник: razkritia.com

Be the first to comment on "БСП изнагля! Рекламира частната си телевизия с образа на Лили Иванова!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*