img

БФС трябва да извади Левски от А група! За същото отнеха лиценза на ЦСКА!

/
/
/
34 Views

Преди броени минути в онлайн пространството се разпространиха снимки от документи към НАП на ПФК Левски София, които показват, че сините в продължение на три сезона играят НЕРЕДОВНО в А група, а от БФС си затварят очите са този проблем! Според правилниците на ФИФА и БФС нито един професионален отбор няма право на участие в професионалният футбол, ако не си плаща данъците към НАП.

БФС трябва да извади Левски от А група
Левски с огромни задължения към НАП, които не се обслужват!

От публикуваните снимки от 7DF ясно се вижда, че от Левски имат няколко просрочени, недоговорени или предоговорени огромни задължения към Агенцията за приходите. Има съставен изпълнителен лист от НАП, който е упълномощил вещо лице да си събере дължимото от ПФК Левски София. От документите се вижда, че тези вземания са останали висящи и няма отсрочка или предоговаряне на задълженията, която да позволи на грандът да продължи участието си в елита.

Левски със задължения към НАП за милиони
По правилник БФС трябва да извади Левски от професионалният футбол!

Изпълнителният лист на НАП доказва, че сините са НЕРЕДОВНИ и трябва да бъдат извадени от А група на момента. Интересно е как БФС е издал лиценз за участие на столичният отбор. Може би отново стана актуален въпросът #КОЙ ?

2 Comments

  1. хора,аз ли да ви уча на всичко. като има такива тежки престъпления се пуска 1 сигнал до УЕФА и те ще ги уредят набързо, ако чакате Перукан да оправи нещо в БГ футбола…

  2. Това са текущи задължения. Олигофрени, даже не разбирате какво е това

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *