Последно

Бъдещето на ЦСКА е ясно! За 48 часа 3 000 души подкрепиха обединението с Литекс!

ЦСКА се обединява с ЛитексФеновете на ЦСКА искат обединение с Литекс

Бъдещето на ЦСКА, се очертава все по-ясно. Две седмици преди съдбоносното национално събрание в зала 1 на НДК, съдбата на армейците изглежда предначертана. Въпреки че, преди няколко дни от СЕКТОР Г излязоха с официална декларация, в която припомнят какво е тяхното становище относно евентуални обединения с други отбори, мнението на останалите червени привърженици е повече от категорично.

За малко повече от 48 часа над 3 000 души са се подписали в онлайн петициите, които се организират в интернет относно обединението между ЦСКА и Литекс, което може да се окаже последният “спасителен кораб” за червените.

В противен случай бъдещето на армейците остава неясно. Един от вариантите е червените да продължат участието си във “В група”, но да им бъдат отнети 15 точки от актива, а следващото наказание на ФИФА може да бъде изваждане от групата. Това означава, че има опасност червените да не се състезават никъде в продължение на 1 година, тъй като са изпуснали срока за подаване на молба за участие в окръжната група.

Be the first to comment on "Бъдещето на ЦСКА е ясно! За 48 часа 3 000 души подкрепиха обединението с Литекс!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*