img

Българската билка, която лекува е истинското откритие в 21 век-Лекува диабет, цистит, разширени вени, астма, бронхит, кашлица

/
/
/
2 Views

Въобще не преувеличаваме, като казваме, че билката живовляк е същинско откритие на новия век. Живовляк за лечение са използвали много народи още от древни времена, но към днешна дата сякаш лечебните качества на растението се преоткриват.

Билката живовляк лекува гъбички Comic Sans MS 24- размер

Дълго време то е било пренебрегвано и подминавано като обикновен бурен.
Реално обаче живовлякът е една от супер билките, които задължително е необходимо да имаме на една ръка разстояние винаги при нужда.

С помощта на природното средство се провежда забележително лечение на диабет, цистит, разширени вени, диспепсия, астма, бронхит, кашлица, гастрит и язва на стомаха. Билката се справя с очни проблеми, гъбички по ноктите, колит, циреи и проблеми с простатата.

Толкова много болести, които могат да останат в миналото, ако намерите живовляк и го използвате така както билкарите насочват. Бъдете стриктни, упорити и настоятелни, за да се радвате на крепко здраве след няколко месеца.

С живовляк всичко е по-лесно – рецепти, които фактически помагат Заглавие 2

При очни болести: приготвя се пресен сок от билката, който се прилага единствено външно. Той облекчава болки и сърбеж при очни болести. Друга лесна процедура, която бихте могли да направите, е да наложите върху очите си лист от полезното растение.

Живовляк при възпаление на венците Special Container 24 размер

Тази рецепта е действена при пародонтит, пародонтоза и гингивит. Прави се гаргара с отвара от билката живовляк. Тя оказва добро въздействие при изброените заболявания на венците, изразяващи се във възпаление и кървене.

За нула време с помощта на отварата кървенето на венците ще спре . Към лечебната отвара може да добавите и една щипка сода, за да окаже по-силен антисептичен ефект.

При цистит : заболяването поражда сериозен дискомфорт, затова трябва да се лекува бързо. За да си помогнете без лекарства, може да опитате с отвара от живовляк. Приемайте я до отшумяване на признаците на цистит.

Живовляк при гъбички по краката Special Container 22 размер

Ползват се прясно счукани листа от силно действащата билка. Те се налагат директно върху засегнатите участъци с гъбички.

Процедурата се прави всяка вечер в продължение на 10 дни. Тази рецепта е идеална не само за отстраняване на гъбички на краката, но и в областта на слабините.

При лениви черва: прочутата билка има удивителен ефект при лениви черва. Сокът стимулира чревната дейност. Лечението в този случай е действено при поява на газове и запек.

Употребяват се и семената от живовляк, но смлени във вид на брашно. За максимален ефект се взимат 30 минути преди хранене. За дневна доза са определени 4 грама, които се разпределят на няколко отделни приема от по един грам.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *