img

Бърз и приятен тест: На кого ще помогнете първо? Отговорът ще разкрие много характерни неща за вас

/
/
/
26 Views

Изборите, които човек прави, могат да разкрият много за неговата личност. Особено ако са направени в контекста на стресова ситуация, която изисква незабавно взимане на решение.
Ето защо решихме да споделим с вас този тест.
Представете си, че се намирате в болница. В коридора има четирима души, които се нуждаят от вашата помощ. Това са:
– пациент със счупен крак, който си изпуска патерицата;
– медицинска сестра, която е изпуснала важни документи, но бърза, за да помогне на пациент;
– баба, която не вижда добре и не може да намери вратата;
– плачещо малко детенце.
Кого избирате?

Отговори:
Мъжът с патерицата. Вие сте животът и душата на партито и сте личност, която не обича излишното суетене. Също така никога не правите повече, отколкото хората искат от вас. Вие сте естествен лидер и привличате еднакво силни хора към себе си като магнит.
Медицинската сестра. За вас може да се каже, че сте оптимистична личност, която действа с лекота, вижда живота в ярки цветове и рядко обръща внимание на проблемите в заобикалящия ви свят. Бързо намирате общ език с другите и рядко претоварвате себе си. Имате любознателна природа и обожавате приключенията. Не можете да живеете ограничени от 4 стени.
Бабата. Вие сте личност, която е добре възпитана, със силно усещане за морал и уважение към традициите и миналото. Винаги подхождате към проблемите рационално и никога не действате необмислено. Трудно ви е да приемете несправедливостта на този свят. Често на вас се пада частта със скучните задължения, които другите обикновено избягват.
Детето. Вашият избор показва, че сте много чувствителни и че неведнъж сте били наранени. Вие сте личност, на която е било казано да „свали розовите очила“. Вашите приятели се чувстват спокойни, когато са с вас, защото знаят, че винаги ще сте там за тях.
Източник blitz.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *