Последно

Веско Маринов проговори за жената до себе си: Едно момиче е обсебило мислите ми

Един от най-популярните естрадни изпълнители у нас Веселин Маринов днес тръгва на поредното си национално турне. В музикалните среди Веско е известен като работохолик, който става по тъмно и винаги започва деня си с крос. В интервю за „Жълт труд“ певецът обясни, че това му помага да набере нужната енергия за деня. Изпълнителят на „Горчиво вино“ разкри и какво се случва в личния му живот. Той призна, че има нова жена до себе си, с която се надява да продължи житейския си път. „Сега отскоро в живота ми има едно момиче, което е обсебило мислите ми, много я обичам и мисля, че животът ми занапред ще е с нея“, споделя той. Маринов не крие, че са малко хората от артистичния свят, които могат да се похвалят с щастлив и хубав личен живот.

Той добавя, че не изпитва лоши чувства към двете си бивши съпруги. Въпреки това изпитва известно съжаление, че те не са проявявали повече разбиране към професията и ангажиментите му, както и че не са пътували по-често с него по време на националните му турнета.

„Истината е, че аз много съм ги обичал и много съм им дал. Изглежда раздялата ни е била неизбежна, но аз съм запазил само добри спомени от тях, особено от първата ми жена, с която имахме 20-годишен брак“, заяви Веско Маринов. В интервюто той припомня и любопитен момент от кандидатстването си в Консерваторията, когато на практика съдбата му се решава от монета от 2 стотинки. С нея той се обажда от уличен телефон на своя приятелка в Студентски град, която прави кариера като певица. За негов късмет успява да се свърже с нея преди тя да тръгне на път, след което цял ден правят упражнения по солфеж, а на другия ден Веско успешно се справя с изпита и тръгва към успешната си музикална кариера.

Be the first to comment on "Веско Маринов проговори за жената до себе си: Едно момиче е обсебило мислите ми"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*