Последно

Вижте ВИДЕОто, от което настръхна цяла Дупница! Наистина ли съществуват призрачните деца?

Всичко започва в една тъмна и мъглива нощ на ЖП прелез, край Дупница (тогава Станке Димитров), още през далечната 1969 година.
Автобус, превозващ 22 деца, които се връщали от екскурзия, се поврежда точно върху влаковите линии и преди да бъде евакуиран, тежкотоварна влакова композиция връхлита върху него и го премазва напълно. Всички ученици и учители загиват на място. Няколко години по-късно, обаче, започват да се наблюдават странни явления в района на фаталната злополука. Шофьори, които закъсват с колите си на същото място, биват избутани до другата страна на прелеза от невидима сила. Легендата гласи, че духовете на починалите дечица, бутат колите до безопасно разстояние от влаковите релси, по този начин спасяват пътниците им от съдба, подобна на тяхната. Владимир Лисичков, решил да потвърди достоверността на тази, превърнала се вече в градска легенда, история и направил експеримент, видео от който сподели в страницата си в социалната мрежа.
Автомобила му, който е с изключен двигател и не е на скорост, внезапно тръгва сам по нагорнище, нещо наистина изумително, което е в пълен разрез със законите на физиката. Специалистът, който също е третирал задната част на колата си с прах за снемане на отпечатъци, заяви, че след зловещия експеримент, по превозното средство е имало следи от мънички рачички… Според него, случаят е на 500% потвърден като истински, но не желае да сподели местоположението на прелеза, с цел безопасността на читателите.

Източник: БЛИЦ

loading...

Be the first to comment on "Вижте ВИДЕОто, от което настръхна цяла Дупница! Наистина ли съществуват призрачните деца?"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*