img

Вижте в какъв лукс живее Галена! Палат за милиони! Кой не би искал да е на нейно място!? СНИМКИ

/
/
/
6 Views

Галена има невероятен столичен дом. Певицата, която е сред най-тиражираните от „Пайнер”, наскоро се обзаведе с нов имот. Поп фолк дивата не може да се отърве от участия из столицата и цялата страна.

Гласовитката от Смядово не спира да пее и извън страната, като е една от най-желаните ни певици за емигрантите ни зад граница. Затова и хонорарите, които взима, макари да ги дели с шефа си Митко Пайнера, никак не са малко.

Многобройните й участия я принудиха да си закупи апартамент в столицата, за да не се връща по никое време през нощта във Велико Търново. Домът й в София не може да се мери по пищност на този в старопрестолния гради, но и той не е съвсем от най-скромните къщурки.

И макар да криеше и да не се хвалеше с новата си придобивка доскоро, накрая Галена реши да го покаже. Отдавна се знае, че поп фолк дивата живее като кралица. Домът на Гальо Вафлат а е като истински рай на пищността и богатството.

Певицата често споделяла, че й било трудно да изостави този разкош, за да търчи по участия в столицата или из страната. Досега само снимките на царския палат в старопрестолния град предизвикаха сензация в нета. Форумците често се разделяха по мнения за това, как така звездата на „Пайнер” и нейния съпруг, бизнесмена Галин, си позволяват подобен лукс.

Много от феновете й обаче са категорични, че двамата работят много и затова могат да си купят всичко, което си пожелаят. Други от онлайн потребителите ги кастрят заради това, че домът им е повече кич и лъскави мебели, отколкото да е стилен и изящен.

Но с апартамента си в столицата Галена показва, че има вкус и знае как да подреди местото, където живее.

1 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *