Последно

Вижте в какъв палат се шири Иво Сиромахов (СНИМКА)

И

во Сиромахов се шири в невиждан лукс в дома си. Сценаристът на „Шоуто на Слави“ се е сдобил с ново жилище, което се намира в покрайнините на столицата.

Изборът на мястото е съвсем умишлен, издават близки до сценариста. Иво Сиромахов искал да избяга далеч от шума и напрежението, обхванали София и затова предпочел да потърси имот извън сърцето на столицата ни.

Прави впечатление, че Иво Сиромахов се е спрял не на какъв да е имот. Сценаристът на Слави се е обзавел с къща, която спокойно може да бъде наречена палат. Къщата е част от луксозен комплекс и се намира точно под южния склон на Витоша.

Цената на жилището не е никак малка – цели 350 бона, които Сиромахов с готовност броил, за да може да се наслаждава на тишината и чистия въздух.

За да успее да си позволи тузарското жилище, Иво Сиромахов бил принуден да продаде апартамента, с който разполага от години в София. В новия си дом сценаристът се е нанесъл заедно с жена си и децата си, които също са останали очаровани от решението му. Единственият минус на новия дом е отдалечеността му от работното място на Сиромахов.

За да пристига навреме за работа всеки ден, сценаристът трябвало да тръгва много по-рано. Този факт обаче не го притеснявал изобщо, научиха от hotarena.net. Новата придобивка на Иво Сиромахов промени до голяма степен слуховете, които се носят от години, че Слави Трифонов е стиснат шеф.

„Явно сценаристите му поне получават добри пари, как иначе Иво ще си позволи подобна покупка“, коментират из онлайн пространството.

Иво Сиромахов палат

Be the first to comment on "Вижте в какъв палат се шири Иво Сиромахов (СНИМКА)"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*