img

Вижте каква маркетинг идея се роди в главите на феновете на ЦСКА! Никой друг отбор в България не може да се похвали с това!

/
/
/
46 Views

Наш читател ни информира, че феновете на ЦСКА обмислят в най-скоро време да предложат своята идея на ръководството на армейците, която е уникална за българските стандарти и до момента нито един отбор не може да се похвали с подобно нещо! В официалният форум на ЦСКА, се обсъжда идеята да бъде създаден “талисман на отбора” – човек облечен в костюм, който да развеселява публиката.

Всъщност трябва да отбележим, че Лудогорец е с една крачка пред армейците в това отношение. Разградчани могат да се похвалят със своята орлица “Фортуна”, която по подобие на Бенфика и Лацио, чийто символ също е орел, обикаля стадиона преди всеки домакински мач на отбора.

Сред дискутираните варианти за талисман на ЦСКА са – лъв, звезда и супергерой. Ако се стигне до реализирането на този проект, ще бъде проведено официално допитване до всички фенове на клуба в страната. Нека да не изпреварваме събитията, но все пак, ако трябва да избирате, то какъв искате да е талисманът на ЦСКА!?

5 Comments

  1. така мисля че не само лудогорец и цска ще имат талисмани.. Ботев Пловдив имат талесман..локомотив и те си имат талесман.. вземете да спрете дрогата червени боклуци!!!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *