Последно

Вижте какво се случи с децата на певицата Румяна, 20 години след смъртта й!

Децата на фолк певицата Румяна пораснаха без нея. На 30 юли тази година се навършиха 16 години от смъртта на певицата, която загина в нелепа катастрофа.
Изпълнителката си отиде от този свят съвсем млада — едва на Христова възраст.

Тежък инцидент отне живота й на километър от село Блатец, Сливенско
Днес, мнозина още помнят изпълнителката, докато други се чудят какво се случи с децата на Румяна. Ранната смърт на певицата ги остави невръстни, а грижата за тях тогава пое приятелката й Диана, която днес има собствен бизнес.

Синът и дъщерята на Румяна са от брака й с Руси Андролов, но съпрузите са разведени, като се случва трагедията. 16 години след смъртта й, децата й живеят в Бургас и се развиват в областта на музиката.

Синът й Илиян е на 28 и през 2011 година се ожени за приятелката си Адриана. Той свири на клавир, а сестра му е наследила гласовите данни на майка им, пише списание „Love Style“.

25-годишната Мариана завърши музикалното училище в Котел и вече се изявява като певица. От 2014 година тя също е обвързана, а приятелят й се казва Стилиян.

Младата звезда не крие, че иска да възроди някои от емблематичните песни на майка си. Тя продължава да записва и свои авторски парчета, вярвайки, че майка й я закриля отгоре.


Източник: zajenata.bg

Be the first to comment on "Вижте какво се случи с децата на певицата Румяна, 20 години след смъртта й!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*