Последно

Вижте как Джена се изгаври с Пламен Богданов на свое участие в дискотека! ВИДЕО

Джена се подигра с Пламен БогдановПевицата се присмя на Богданов.

Фолкпевицата използва участието си в нощно заведение, за да се изгаври с участникът в Биг Брадър Пламен Богданов, който твърдеше, че първо е имал интимни отношения с Преслава, а след това като стана ясно, че двамата дори не се познават, той заяви, че е бил “грешно разбран” и става дума за друга певица. Намеците и действията му подсказваха, че това е Джена, но в крайна сметка, се оказа, че не е и тя, а най-вероятно такава певица не съществува, коментират феновете на предаването.

Интригата се заплете още повече, след като в Къщата на ВИП Брадър влезе бившият приятел на Джена – Джино. За да разсее и последните капки съмнения, че все пак между нея и Богданов може да има нещо, певицата се подигра с бившият футболист на последното си участие в препълнената столична дискотека.

„Между другото, ако някой иска да влиза във „Вип Брадър“ 2016, може да ми се обади защото имам връзки вътре…“, при което посетителите на заведението избухнаха в смях. „Догодина мисля да направя едно предаване във формат „Докосни Джена – стани звезда“, щом толкова лесно стават випове…“ добави тя.

Be the first to comment on "Вижте как Джена се изгаври с Пламен Богданов на свое участие в дискотека! ВИДЕО"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*