Последно

Вижте как живеят децата на брат Галев- тънат в охолство и лукс, но вижте само къде

Докато дъщерята на скандалния бизнесмен през годините е влизала в медийното пространство с разголените си снимки, проблемите със закона и контактите с популярни личности, то лицето на сина му беше познато само на роднините от фамилията.

Светлана, Георги и майка им Емилия емигрираха в Обединеното кралство още щом Пламен Галев се покри. Там семейството на митичния бос пребивавало съвсем необезпокоявано от властите и публичният им живот бил доста по-явен от този, който имаха в България, писа „Ретро“.

По-голямото дете на Галев – Светлана, учи в престижен университет, в който движи с децата на част от най-богатите хора в света. Обича високите скорости и с кеф юрка петте автомобила, с които семейството разполага, на обща стойност 3 млн. лева.

Брат й Георги бил по-кротък и все още не бил пълнолетен, за да се възползва и той от скъпите играчки. Той също посещавал престижно училище и практикувал бойни изкуства.

Емилия не се занимава с нищо и набляга на домакинството. От време на време си спретва срещи с Пламен Галев в различни точки от света в 5-звездни луксозни хотели.

Be the first to comment on "Вижте как живеят децата на брат Галев- тънат в охолство и лукс, но вижте само къде"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*