Последно

Вижте как живеят децата на певицата Румяна, 19 години след смъртта й

Децата на фолк певицата Румяна пораснаха без нея. На 30 юли тази година се навършиха 16 години от смъртта на певицата, която загина в нелепа катастрофа.
Изпълнителката си отиде от този свят съвсем млада — едва на Христова възраст.

Тежък инцидент отне живота й на километър от село Блатец, Сливенско
Днес, мнозина още помнят изпълнителката, докато други се чудят какво се случи с децата на Румяна. Ранната смърт на певицата ги остави невръстни, а грижата за тях тогава пое приятелката й Диана, която днес има собствен бизнес.

Синът и дъщерята на Румяна са от брака й с Руси Андролов, но съпрузите са разведени, като се случва трагедията. 16 години след смъртта й, децата й живеят в Бургас и се развиват в областта на музиката.

Синът й Илиян е на 28 и през 2011 година се ожени за приятелката си Адриана. Той свири на клавир, а сестра му е наследила гласовите данни на майка им, пише списание „Love Style“.

25-годишната Мариана завърши музикалното училище в Котел и вече се изявява като певица. От 2014 година тя също е обвързана, а приятелят й се казва Стилиян.

Младата звезда не крие, че иска да възроди някои от емблематичните песни на майка си. Тя продължава да записва и свои авторски парчета, вярвайки, че майка й я закриля отгоре.

Източник: zajenata.bg

Be the first to comment on "Вижте как живеят децата на певицата Румяна, 19 години след смъртта й"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*