Последно

Вижте как изглежда днес незаконният син на Арнолд Шварценегер!

Арнолд Шварценегер беше щракнат във фитнес салона със своя син Джоузеф Баена. Младежът, роден от забранената любов между Арни и бавачката на законните му наследници, е одрал кожата на баща си. От снимката ясно си личи, че тийнейджърът има физиката на баща си. Арнолд явно много се гордее с това и е решил да предаде малко от своя опит на Джоузеф.

Наскоро в интервю Шварценегер призна, че синът му е преживял много тежко медийния шум. Той е страхотно момче и се държи мъжки!, похвали го Арнолд. Актьорът и бивш губернатор на Калифорния казал пред гостите на фитнеса пък а, че Джоузеф е пълен отличник.

Децата от вече бившата му жена Мария Шрайвър никак не си падат по тежките физически упражнения и са познати като любители на купоните.

По-късно на същия ден Шварценегер отиде на фестивала Coachella, където пък предпочита да прекарва времето си другия му син Патрик Шварценегер. През уикенда той беше заснет да гълта малко хапче, докато купонясва. Явно това е накарало Арнолд Шварценегер набързо да приключи с тренировката на Джоузеф, за да „постегне“ купонджията Патрик. Младежът имаше няколкомесечна връзка с една от най-ексцентричните певици в САЩ Майли Сайръс.

loading...

Be the first to comment on "Вижте как изглежда днес незаконният син на Арнолд Шварценегер!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*