Последно

Вижте как изглежда най-стегнатият задник във Фейсбук! ГОРЕЩИ СНИМКИ

Бахар Набиева задник

Фитнес моделът и носител на титлата “Желязно дупе” Бахар Набиева е решила да покаже своите спортни постижения и да сподели началото на голямата си фитнес кариера. Ето до какво може да доведе една шега от училище – “Желязно дупе”. Съучениците и казали, че е твърде кльощава и Бахар веднага отишла в залата, за да промени това, пише men.bg След като не знаела какво точно трябва да прави, започнала да минава през всеки уред и така, докато не забелязала някакво развитие. След време направила профил в социалната мрежа и започнала да качва снимките си. Местната медия я кръщава “Богинята на фитнеса”, а аполоновата ѝ фигура определено може да се забележи.

Освен сериозната физика, богинята разполага и с много приятелско излъчване, което би могло да създава фалшиво впечатление, защото тази жена наистина може да прекъсне гръбнака само с няколко натиска на бедрата си.

В други новини е сигурно, че френската любов с нея може да е много опасна, освен ако не сте прекалили сериозно с упражненията за врат. Сигурни сме, че мнозина ще кажат колко грозно е всичко това, но вътрешно ще изпитват едно странно привличане.

Be the first to comment on "Вижте как изглежда най-стегнатият задник във Фейсбук! ГОРЕЩИ СНИМКИ"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*