Последно

Вижте как ЦСКА ще заобиколи забраната на ФИФА за трансфери, когато се върне в Б група!

ЦСКА все пак ще може да привлече нови футболистиЗабраната на ФИФА няма да попречи на армейците да картотекират нови футболисти със статут на аматьори.

Преди броени дни армейците загубиха делото срещу португалският анонимник Бернардо Тенгариня, който съди клуба за неизплатени възнаграждения в размер на 500 000 евро от времето на Титан. ФИФА разпореди червените да заплатят дължимите суми на футболиста и освен това им наложи забрана за входящи трансфери в рамките на два поредни прозореца.

Въпреки това обаче, ЦСКА ще може да привлича футболисти, научи BGNEWS. Според правилата армейците трябва да имат минимум 4 професионални състезателя, докато останалите могат да бъдат с аматьорски статут. По този начин червените ще могат да привличат нови футболисти със свободен трансфер, но ще ги картотекират като аматьори.

Утре пък ще бъде изтеглен жребият за 1/16 финалите на Купата на България, който може да изправи един срещу друг кръвните врагове ЦСКА и Левски. Армейците ще бъдат в урната на непоставените, което означава, че със сигурност ще играят срещу отбор от А или Б група.

Be the first to comment on "Вижте как ЦСКА ще заобиколи забраната на ФИФА за трансфери, когато се върне в Б група!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*