img

В Русия тарикатите карат G класи! Вижте най-зверските и нелепи катастрофи с мощните возила! ВИДЕО

/
/
/
3 Views

Видеоклиповете с нелепи катастрофи са глуповата и детински. Но колкото и да ни дразнят, признаваме, че попадайки на някоя компилация трудно можем да откъснем очи. И определено можем да кажем, че братска Русия е общо взето ненадмината по броя на компилации с идиотски катастрофи. Дали защото всеки в страната разполага с видеорегистратор или защото големият брой на населението там статистически предполага голям брой идиоти на пътя, не знаем…

Знаем само, че обожаваме Mercedes G-Class, във всичките му възможни вариации, с изключение на една – размазан. Но именно в такъв вид можем да видим четириколесните “герои” на тази компилация, за съжаление. Все пак, машината е доста по-подходяща за оф-роуд, отколкото да я видим като огромна горила, скачаща по лианите в претъпканата градска джунгла, но някои хора очевидно не мислята така, предава Офнюз.бг.

Смятаме, че няма нужда да ви обясняваме, че един Mercedes G-Class тежи над два тона и има висок център на тежестта, но май го направихме… Много от “пилотите” на кубичния джип в това видео наистина си мислят, че са кралете на пътя, което може би е нормално, когато си зад волана на автомобил, струващ над 100 000 евро в развиваща се страна. Други пък, са приели буквално возилото си за немски танк и си мислят, че е неразрушимо, каквото и да правят с него.

В компилацията има всякакъв тип катастрофални сценарии. Не само, защото някои си мислят, че когато джипът им е с над 500 конски сили, може да ускорява като Porsche, да дрифти като Ferrari и да спира като леко спортно BMW. И именно предоверяването към спирането на тежкия SUV, плюс въртенето на геврека като на картинг е в основата на нелепиците тук.

Вижте селекцията с идиотски катастрофи на Mercedes G-Class в Русия и моля, не причинявайте това на вашия Gelandewagen:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *