Последно

Галена се сдоби с ужасен прякор, който тотално съсипва кариерата й- вижте какъв е той

 

Галена се сдоби с ужасен прякор, който тотално съсипва кариерата й- вижте какъв е той

Някогашната топ певица на „Пайнер“ – Галена, се сдоби с доста рушащ имиджа й прякор. Наричат я Галка Интригатa, пише “Хот Арена”. А ето и причината: Певицата постепенно залязва – това се вижда от всички, но най-болезнено е, че и тя го забелязвала. Виждайки пътуването си надолу, Галена започнала да избива злоба срещу колежките си и им плетяла куп интриги зад гърба. Галка не можела да се примири с факта, че вече е втора, дори отиваща към трета категория певица.

Дори и на последния концерт на Пайнер – по случай рождения ден на „ТВ Планета“ в Пловдив, организаторите признаха този факт – като не я поставиха да пее последна. На миналогодишния празник на телевизията певицата започна да сплита интриги рано-рано. Първо тя саботира награди, заради това, че Преслава ще грабне голямата награда.

После искаше да е убедена, че ще закрива концерта по случай рождения ден на „Планета“, в противен случай щяла да саботира и него. Интригантстването й датира много отдавна. Андреа първа заподозря смядовката в подмолни действия, които целят да избутат други певици назад – Галка се е опитвала да договаря собственици на клубове и рекламодатели и т.н.

После съвсем намразила русокоската, след като половинката на Кобрата явно подкрепи Преслава, че винаги ще бъде певица №1. Само че Андреа напусна „Пайнер“ и се отърва от интригантските схеми. Кой ще благоволи да изплаче от новата партида лошотии на Галена, предстои да узнаем скоро.

Be the first to comment on "Галена се сдоби с ужасен прякор, който тотално съсипва кариерата й- вижте какъв е той"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*