Последно

Ганчев разреши още два проблема на ЦСКА! Вижте какво ще се случи при армейците до дни!

Гриша Ганчев реши нови два проблема в клубаАрмейците представят новият си сайт на 9 септември. До края на месеца трябва да пристигне и автобусът.

Въпреки че, през последните няколко дни все по-усилено се говори за фалирането на ЦСКА и изпращането на клуба в А окръжна, случващото се при армейците изобщо не подсказва за подобна развръзка на събитията. Отборът тренира всеки ден, играчите получават месечните си възнаграждения навреме и нещата на стадион Българска армия постепенно се нормализират.

След 3 дни пък ще бъде пуснат новият сайт на ЦСКА, който ще разполага с много по-големи възможности от стария. На адрес – cska.bg вече е пуснат брояч, който отмерва времето оставащо до стартирането на портала. Неслучайно е избрана датата 9 септември за официалното представяне на новият сайт на червените. Тогава ЦСКА празнува 67-годишнина от спечелването на първата си титла!

Освен новият сайт, нашият екип разбра, че до края на месеца трябва да пристигне и новият автобус на отбора. Припомняме ви, че старият беше конфискуван от кредиторите. Новото возило на армейците ще бъде брандирано в цветовете на отбора и ще разполага с всички екстри, които прилягат на отбор от ранга на ЦСКА. По неофициална информация автобусът ще струва между 200-300 хиляди лева.

Be the first to comment on "Ганчев разреши още два проблема на ЦСКА! Вижте какво ще се случи при армейците до дни!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*