img

Ганчев разреши още два проблема на ЦСКА! Вижте какво ще се случи при армейците до дни!

/
/
/
40 Views

Въпреки че, през последните няколко дни все по-усилено се говори за фалирането на ЦСКА и изпращането на клуба в А окръжна, случващото се при армейците изобщо не подсказва за подобна развръзка на събитията. Отборът тренира всеки ден, играчите получават месечните си възнаграждения навреме и нещата на стадион Българска армия постепенно се нормализират.

След 3 дни пък ще бъде пуснат новият сайт на ЦСКА, който ще разполага с много по-големи възможности от стария. На адрес – cska.bg вече е пуснат брояч, който отмерва времето оставащо до стартирането на портала. Неслучайно е избрана датата 9 септември за официалното представяне на новият сайт на червените. Тогава ЦСКА празнува 67-годишнина от спечелването на първата си титла!

Освен новият сайт, нашият екип разбра, че до края на месеца трябва да пристигне и новият автобус на отбора. Припомняме ви, че старият беше конфискуван от кредиторите. Новото возило на армейците ще бъде брандирано в цветовете на отбора и ще разполага с всички екстри, които прилягат на отбор от ранга на ЦСКА. По неофициална информация автобусът ще струва между 200-300 хиляди лева.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *