Последно

Гери-Никол отвърна на Тото в Инстаграм: Аз си пека дупарата в Мексико, ти си стой в Бяла Слатина!

Скандалната млада изпълнителка Гери-Никол не остана длъжна на рапъра Тото от Скандау, който се подигра с новата й песен във Фейсбук.

Гери-Никол използва профила си в Инстаграм, за да отвърне на неочаквания удар, видя iNFOBURGAS . В едно от сторитата си тя прикачи снимка от статуса на Тото и написа:

“Нали знаеш такива като тебе къде си ги слагам. Аз в момента си пека дупарата на плажовете в Мексико, пък ти си стой в къщата ти в Бяла Слатина“, написа многозначително певицата. За да подсили “огъня” срещу Тото, младата звезда добави още дузина сторита на чатове и статуси на нейни фенове, които я подкрепят и защитават срещу рапъра.

Вероятно реакцията на Гери-Никол е продиктувана от това, че новата й дуетна песен с БНР – “Шефе, шефе” не само, че не се хареса на феновете й, но и събра стотици недоволни коментари. За повече от 24 часа тя не може да достигне 300 000 гледания. Освен това видеоклипа събра над 5 000 дислайка, което е прецедент за младата изпълнителка.

Нейните фенове отбелязват, че в добрите си години за нея е безпроблемно да направи милион гледания за по-малко от 24 часа.

Източник: iNFOBURGAS

Be the first to comment on "Гери-Никол отвърна на Тото в Инстаграм: Аз си пека дупарата в Мексико, ти си стой в Бяла Слатина!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*