Последно

Гонзо и Топузаков се заканват на ЦСКА! Обещават да спрат победният ход на армейците!

Гонзо и Топузаков се заканват на армейцитеСините легенди ще подсилят Рилски спортист за мача с ЦСКА.

Спортно-техническият директор на Левски и помощник-треньорът на сините, ще се завърнат на терена с екипа на Рилски спортист. Очаква се това да се случи тази седмица, когато самоковчани гостуват на Вихрен Сандански. Двубоят е утре от 17:00 часа и ще бъде “подготовка” за сините легенди, които искат за последен път да се изправят срещу кръвният си съперник.

От началото на месеца двата водят сериозна физическа подготовка заедно с първият отбор на Левски, за да бъдат в добра кондиция за мача срещу ЦСКА, който е следващата седмица. Георги Иванов-Гонзо вече се закани пред своите приятели, че ще вгорчи живота на Стоян Колев и ще увеличи головата си сметка срещу армейците.

Елин Топузаков също няма търпение да се изправи отново срещу “кръвният враг”. Централният бранител също не крие желанието си да отбележи гол във вратата на червените, но и на минимална символична победа би се зарадвал. В състава на Рилски Спортист личат имената на няколко опитни футболисти, които са се подвизавали по терените на А група. Самоковският отбор има три победи и 2 загуби от началото на сезона.

Be the first to comment on "Гонзо и Топузаков се заканват на ЦСКА! Обещават да спрат победният ход на армейците!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*