Последно

Грандиозен скандал в ефир! Низамов към Ани и Виктор: На вас ли ще обяснявам!? Вие сте бавноразвиващи се журналисти!

Петър Низамов ­Перата, който се прочу с клипа със свинските опашки, нападна водещите на Нова Телевизия Ани Цолова и Виктор Николаев и спретна страхотен скандал. Припомняме, че вчера той бе оневинен по всички повдигнати му обвинения. Запитан от водещите кой върза бежанците със свински опашки, той отвърна:
“Мислите ли, че точно на вас трябва да ви давам обяснения?!”. Перата нападна Цолова и Николаев, като ги обвини, че са поръчкови журналисти и получават пари от различни организации като “Америка за България”, вместо да помагат на българския народ.
“Мисля, че говоря с интелигентни хора, а не с бавноразвиващи. Нещо не слушате ли или слушалките ви не са на мястото”, извика Перата. Цолова се обиди и призова Низамов да потвърди от кои организации получават пари тя и Николаев.
“Кажете пак имената на организациите, за да можем да ви осъдим”, каза водещата. Тогава Перата се смути и допълни: вие трябва да кажете от кой взимате пари. “Вие не разбирате ли или се правите, че не разбирате?! В името на вашия празник ще се опитам да бъда възпитам, доколкото е възможно”, отговори й Перата и добави: “Ако бях в Белене или каменните кариери в Ловеч, щях да ви отговоря друго”. “Господин Пера…”, опита се да зададе въпрос Цолова. “Госпожо поръчкова журналистка”, й отговори той. “Какво лошо има във въпроса кой върза хората със свински опашки?!”, попита го Виктор Николаев.
Разговорът продължи още много малко с безброй скандали. “Няма да ви отговарям на въпросите, защото вие не помагате на хората”, сопна се Перата. Тогава Цолова реши да вземе думата на Низамов и да прекъсне предаването.
Източник: БЛИЦ

1 коментар on "Грандиозен скандал в ефир! Низамов към Ани и Виктор: На вас ли ще обяснявам!? Вие сте бавноразвиващи се журналисти!"

  1. Кристина Колева | 26.05.2017 at 21:58 | Отговор

    Да,прав е човекът!Аз затова вече не ви гледам предаването.Помагате на мафията!

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*