Последно

Гриша Ганчев връща Христо Стоичков на Армията!

Христо Стоичков се връща на АрмиятаГриша Ганчев планира да върху Стоичков на Армията, след което да го издигне за президент на БФС.

Борисовата градина никога не спи! Особено около стадион Българска армия винаги има какво да се чуе и случи. Последните слухове при 31-кратните шампиони гласят, че в началото на следващата година Христо Стоичков ще се завърне на бял кон в родният си дом. По този начин Гриша Ганчев иска да “официализира” влизането си в най-успелият клуб.

Ловешкият бизнесмен смята да използва “модерният ляв” като рекламно лице за “армейците”. Задкулисната идея на Ганчев обаче, е да се създаде лоби и имидж на Стоичков в обществото и централата на футболният съюз, след което най-добрият български футболист за всички времена да бъде издигнат за президент на БФС.

Гриша Ганчев и ръководните фактори на Армията възмутени от случващото се във футболният съюз и по-специално действията на Борислав Михайлов, който стриктно угажда на прищевките на Кирил Домусчиев и новата власт в Левски. Те не мислят да стоят повече със скръстени ръце и готвят “ответен удар” срещу тях.

Be the first to comment on "Гриша Ганчев връща Христо Стоичков на Армията!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*