img

Гриша Ганчев забрани на Сектор Г да пее срещу Бойко Борисов

/
/
/
39 Views

Преди няколко дни ръководството на ЦСКА разпространи официална декларация, чрез която призовава феновете на тима да спрат да скандират срещу имена от обществено-политическият живот на страната. Реакцията на шефовете на червените дойде след мача за Купата на България със София 2010 по време, на който феновете започнаха да скандират познатият рефрен “Бойко Борисов п…..ст”.

На вчерашният двубой дикторът на стадиона за пореден път призова привържениците на червените да се въздържат от подобни скандирания и да не стават част от “политическите игри” в страната. Ответната реакция на червените обаче, беше коренно различна – те заглушиха диктора на стадиона с възгласите по адрес на премиера на България.

До края на срещата обаче, нямаше нито едно скандиране срещу лидерът на ГЕРБ. BGNEWS разбра, че мълчанието на червените фенове е продиктувано от Гриша Ганчев. Според информация от наш източник, който е присъствал на двубоя вчера, тарторът на агитката е разкрил на всеослушание, че декларацията, която беше разпространена преди няколко дни е написана лично от ловешкият бизнесмен.

Пред тарторите в Сектор Г, Ганчев е споделил, че след 1 месец ще има среща със спортният министър Красен Кралев и премиера Бойко Борисов, на която официално ще поиска базите на ЦСКА и няма как да отиде при тях, ако феновете продължат да скандират срещу управляващите.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *