Последно

Гриша Ганчев пита феновете на ЦСКА за евентуално сливане с Литекс! Бъдещето на клуба зависи от червените привърженици!

Ето съобщението от ЦСКА: Скъпи Армейци, Искаме да ви информираме, че на 04.10.2015 год. от 11:00 ч. Ръководството на ЦСКА организира общо събрание на всички фенове от цялата страна, което ще се проведе в Зала 1 на НДК. Всички официални фен клубове, фракции и милеещи за червената идея привърженици, са добре дошли. Точка 1 от дискусията ще бъде обединяването на всички организации и сплотяването на червената общност, а втора точка ще бъде насочена изцяло към вземане на решение за бъдещето на ЦСКА. Очакваме ви! ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!На събранието ще попита привържениците дали одобряват евентуално сливане с Литекс.

Ловешкият бизнесмен и неговият партньор в лицето на Юлиан Инджов остават в ЦСКА до края на месеца, научи BGNEWS168. В началото на следващият месец ще се реши съдбата на червените, която обаче, не е в ръцете на БФС, ФИФА или въпросните бизнесмени, а в ръцете на привържениците на армейците!

Преди броени минути от ръководството на ЦСКА разпространиха официално съобщение, чрез което разкриха, че на 04.10.2015 година ще се проведе Национално събрание на привържениците на ЦСКА. На него са поканени фракции, ВИП гости и обикновените фенове, които милеят за клуба. Събранието ще се проведе в зала 1 на НДК и на него ще присъства цялото ръководство на червените, начело с Гриша Ганчев!

Според наш отлично информиран източник, един от въпросите, които ще бъдат зададен, е какво е мнението на привържениците на ЦСКА относно евентуалното сливане на клуба с Литекс. Това означава, че настоящото дружество ще бъде фалирано, а оранжевите ще приемат марката, историята и титлите на армейският клуб. Какво е вашето мнение по въпроса, пита BGNEWS168?

Ето съобщението от ЦСКА:

Скъпи Армейци,

Искаме да ви информираме, че на 04.10.2015 год. от 11:00 ч. Ръководството на ЦСКА организира общо събрание на всички фенове от цялата страна, което ще се проведе в Зала 1 на НДК. Всички официални фен клубове, фракции и милеещи за червената идея привърженици, са добре дошли.

Точка 1 от дискусията ще бъде обединяването на всички организации и сплотяването на червената общност, а втора точка ще бъде насочена изцяло към вземане на решение за бъдещето на ЦСКА.

Очакваме ви!

ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!

1 коментар on "Гриша Ганчев пита феновете на ЦСКА за евентуално сливане с Литекс! Бъдещето на клуба зависи от червените привърженици!"

  1. Атанас Димитров | 14.09.2015 at 23:29 | Отговор

    Аз съм за сливане с Литекс.

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*