Последно

Гъргоров се завръща в ЦСКА до часове

Емил Гъргоров-се-завръща-в-ЦСКАВъпреки че, Христо Янев отрече за връщането на Бадема, вероятността това да се случи е огромна.

В днешният си брой вестник Меридиан мач информира своите читатели, че бившият национал е дал принципното си съгласие да облече отново екипа на армейците. Той е провел няколко телефонни разговора с Пламен Марков и Христо Янев, като се чака финалното решение на собственика Гриша Ганчев, който да даде зелена светлина за финализирането на трансфера.

Бадема обаче, е поставил едно условие пред спортно-техническият щаб на червените – при оферта от чужбина да бъде пуснат да си ходи, когато поиска. Не е тайна, че желанието на Гъргоров е да играе в чужбина, но преговорите с няколко клуба се провалиха и към днешна дата нисичкият халф продължава да бъде без отбор.

Ботев Пловдив също проявява сериозен интерес към плеймейкърът, но те искат да го обвържат с контракт за поне 1,5 година, което не устройва футболиста. Заплатата на Гъргоров със сигурност ще бъде по-висока от обявеният таван, но към момента се пази в тайна.

Очаква се сделката да бъде финализирана до края на утрешния ден. Няма да е изненада, ако Гъргоров вземе участие в неделният двубой на армейците с Чепинец (Велинград), който ще се играе на стадион Българска армия.

Be the first to comment on "Гъргоров се завръща в ЦСКА до часове"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*