Последно

Даниел Петканов удари бившата в земята: В самолетите няма клечки за зъби, за това използват пръсти!

Даниел Петканов за бившата

Забавният журналист от предаването на Милен Цветков отново използва Фейсбук като трибуна, чрез която да разясни какво е положението в бившата му вече приятелка, която се оказа, че по време на връзката им, му е изневерявала не с един, а с няколко мъже. Ето какво написа той в социалната мрежа.

За да приключа въпроса за бившата ми приятелка, и за да мога да продължа напред ще напиша последно следното. Преди това, нека който не го вълнува – да не чете, за да не си губи времето и да обяснява защо го занимавам публично във фейсбук. Всеки, който смята, че съм глупак, олигофрен и т.н. и че съжалява, че ме следва тук – да е жив и здрав.

Накратко – Въпросното момиче ми е изневерявала в чужбина не с един, не с двама… Имам снимки, клипове и чатове от нейния телефон, които потвърждават, това което пиша. Викали са я в хотелски стаи, пращали са й шофьори и таксита да я взимат…

Защо съм й пипал телефона ще попита някой, защото това за него ще е по-големият въпрос, а не защо съм бил заблуждаван дълго време. Защото никога не съм се съмнявал в нея и не съм го правил до този момент. Когато обаче в 2 вечерта той е до главата ми и виждам как някакъв италианец й пише: “Какво стана? Прибра се в България и чувствата ни охладняха, така ли…?” нямаше как!

klechkizazubi

Освен това през цялото време на нашата “любов” е поддържала сексуални контакти с кастинг продуцент от Холивуд, като това е започнало още от предишната й връзка. Разбирам я – млада е, иска да пробие, все пак ролите в киното не се раздават току-така.
Писаха ми хора, които твърдят, че е била и с други – това не мога да коментирам. Говоря само за нещата, които имам черно на бяло.

За мен не е фатално това, което се е случвало (няма нищо фатално в живота, дори смъртта, камо ли това). Проблемът е, че съм чувал думите “Обичам те”, “Държа на теб” и другите тривиални неща по същото това време, в което са се случвали тези изневери.

Чувствам се използван, наранен и обиден

Вече й го казах лично, но все пак “На добър път, Александра!”

П.С. Не съм се возил в частен самолет, но явно там няма клечки за зъби и хората ползват пръстите си

Be the first to comment on "Даниел Петканов удари бившата в земята: В самолетите няма клечки за зъби, за това използват пръсти!"

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.


*