img

Двукратен европейски и световен шампион по самбо в състава на ФК Сарая срещу ЦСКА

/
/
/
68 Views

В пазарджишкото село Сарая броят часовете, които остават до историческият мач с най-титулуваният отбор в България. От ръководството на клуба вече обещаха, че ще вземат всички необходими мерки, за да осигурят нормалното протичане на двубоя. Ще бъде осигурена охрана на стадиона, а дори са пуснати билети с цена от по 5 лева, които ще се продават ОНЛАЙН!

Безспорно отборът на ФК Сарая се превърна в една от най-дискутираните теми в България. В съставът на аматьорският отбор личат имената на няколко бивши професионални футболисти. Най-голямо впечатление прави това на КМЕТА на селото Николай Минчев, който има над 100 мача като професионалист и дори е отбелязвал гол във вратата на армейците!

Най-известното име в състава на Сарая обаче, е това на Георги Георгиев! Неговата слава се носи из целият свят, тъй като той е европейски и световен шампион по самбо в категория до 74 килограма! Така че, футболистите на Христо Янев трябва да си имат едно наум, шегуват се феновете на тима. Припомняме ви, че двубоят между двата отбора е в сряда от 18:00 часа и ще бъде излъчван в ефира на Диема Спорт.

Армейските фенове пък се мобилизират да препълнят стадиона в Пазараджик. Очаква се поне няколко хиляди души от цялата страна да подкрепят ЦСКА в първото му гостуване извън София. Във Фейсбук пък е създадена инициатива – “5 000 армейци на ФК Сарая – ЦСКА София! Нека Пазараджик да почервенее”.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *